gambo.cz - basenji fórum

Basenji fórum
Chioke Hanáček
Právě je pondělí 6. září 2010 6:36

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Laskavá veterinářka?
PříspěvekNapsal: čtvrtek 11. březen 2010 19:04 

pixie.in.red píše:
A dalo by sa napísať, kto to bol? :cry:

Nevím o koho šlo -paní mi jen volala a ptala se jestli nemám volnou fenečku,nebylo jí do řeči-stalo se to včera ,vím jen že byla z Prahy

PříspěvekNapsal: pátek 12. březen 2010 14:01 

Tak jsem moc ráda že se Kimulce všechno hojí dobře, toho druhého basenžika je mi moc líto.
Jinak včera jsme byli s Džesikou na kontrole před sezonou s tou tlapkou co měla vloni zlomenou. Má jí v naprostém pořádku letos muže běhat bez problémů.
Byla tam pořádně protivná doktorka. hned se do mně pustila jak to že tam taháme basenžika ještě že jim tam zavlečem jížní nemoci, jako například srdcového červa, řekla jsem jí že se narodila tady. Tak trochu zklapla. Ale byla pořádně nevrlá. Stalo se Vám už to.

PříspěvekNapsal: pátek 12. březen 2010 14:40 

Kimulce pořád držíme palce i tlapky.
U nás veterinářka Amálku vidí docela ráda, i když to není žádná tichá trpitelka a když ji píchnou, tak ječí.
A máme po hárání problém. Amálka předtím docela chodila, i když to ke mně nebylo úplně akorát - to víte, po NO a ČsV je basenji trochu horší. Ale teď je úplná mimoňka - zavolám - zdrhne. Uvidí mě - zdrhá dál. Nějaký šílenec u nás v lese sype zvířátkům tvrdý chleba a rohlíky, takže to luxuje a bufetí u domova důchodců. Předevčírem jsem ji čapla na její lakotu. Naštěstí uviděla v dálce, že se blíží neoblíbená ohařka a já jí dávám mls, takže se dostavila a byla ulovena. Jenže to bylo skoro na poslední chvíli - utekla kilometr daleko na silnici k důchoďáku, a za chvíli jelo auto. Asi zase vytáhneme prádelní šňůru a začneme znova učit ke mně.
Mílůa s Amálkou

PříspěvekNapsal: pátek 12. březen 2010 18:53 

Basenji nepřijde, pouze když se mu chce. To už tu ale někdo rozebíral v jiných tématech. Dnes bych si s ulehčením v srdci, co se týče Kimulky, a s vyjádřením lítosti nad nehodou v Praze, dovolil uzavřít téma "Laskavá veterinářka?" . Kimulka po operaci skvěle rehabilituje, byla už taková pěkná, hubeňoučká a zase ji otrnulo a i kulhajíc se ztrácí z dohledu (naštěstí nemá tu rychlost) a je z ní popelnice tlustá :D. Tož děcka, zdarte všichni a at´není více žádný důvod zakládat podobná témata a prožívat takové hrůzy. P.

PříspěvekNapsal: pátek 12. březen 2010 21:48 

Jarní sluníčko a nová tráva ji dostanou do kondice! Hlavu vzhůru!
PS: Mě to ale moc nepomáhá......

PříspěvekNapsal: sobota 13. březen 2010 21:07 

Taky mě nová tráva dostává do kondice :lol: neb chce kosit stále a neustále :cry: Kimula si tak užívá rekonvalescenci, až ji podezírám z toho, že je zdravá a ta dlaha na noze je kulisa. Dnes jí bylo zatěžko překonat práh mezi pokojem a kuchyní ve výšce 4 milimetry a raději jakože bude o hladu. Ani kyselina Aramis ji nepřinutil aspoň otočit hlavu k místu likvidace její speciální výživy... Po kolenou jsem se k ní přibližoval a krmil z ruky. Ona snad ví, že bude brzy v pořádku, ale to má po Aleně, vyřídím si to s oběma, stůjte při mě, chudákovi chlapovi...P.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]